Skip to main content

Voorwinden Groep kiest unieke Actros RoadStars Limited Edition 2563 LS 6x2/4

DE ACTROS VERVOERT MACHINES EN ONDERDELEN VOOR DE KASSENBOUW DOOR HEEL EUROPA.

Zeer rijk uitgevoerde Actros RoadStars Limited Edition 2563 LS.

Herkenbare truck? Dat zou wel eens kunnen want de Actros RoadStars Limited Edition 2563 LS met GigaSpace-cabine van de Voorwinden Groep was ook al te zien op de Mercedes-Benz stand op het Truckstar Festival in Assen! Deze ‘dikke’ truck is met 630 pk (460 kW) geschikt om zware lading te trekken. Dat mag ook wel want de Voorwinden Groep, dat al sinds 1987 bestaat, verzorgt als één van de grootste onderaannemers van Nederland de mankracht en expertise om internationale glastuinbouw-projecten te realiseren.

Zie ook de website van Mercedes

Content 04

De 630 pk (460 kW) wordt door de Voorwinden Groep ingezet om machines en materialen voor de kassenbouw door heel Europa te vervoeren. Als onderaannemer rijden zij hun eigen machines en kassenmaterialen naar de nieuwbouw projecten van hoofdaannemer Havecon Kassenbouw B.V. De RoadStars Limited Edition, al een uniek exemplaar van zichzelf, is rijk uitgerust met Xenon verlichting en Alcoa wielen. En ook de cabine is daarbij niet overgeslagen: met zijn lederen bekleding, standkachel en -airco is deze truck een echte chauffeursauto. Daar is Voorwinden Groep chauffeur Jurgen de Bruijn (44) het mee eens: “De Actros is het topmodel uit de serie. Deze RoadStars Limited Edition is dáár dan weer het neusje van de zalm van. Qua comfort is dit echt perfect.” Aan de veiligheid van de chauffeur en zijn medeweggebruikers is ook gedacht. De Actros is namelijk uitgerust met het complete pakket aan veiligheidssystemen, waaronder Active Brake Assist 3 en afstandsregeling.

Content 02

Na aflevering bij ROGAM Bergschenhoek is de Actros opgebouwd met zeer veel extra opties. De truck werd onder meer voorzien van schuifschotel en hefbare voorloopas. Ook aan het uiterlijk van de truck van de Voorwinden Groep is veel geconfigureerd. Naast RVS lampenbeugels en Amerikaanse train hoorn is aan de linkerzijde een extra grote tank toegevoegd. Dankzij de flitslampen, Deense achterlichten, extra lampjes in de grille, langs de zijfenders en extra flitslampen bovenop de cabine is de Actros RoadStars Limited Edition ook in het donker een ware eyecatcher. De cabine is uitgerust met een flatscreen TV en Clang en Nato stopcontacten.

Content 01

Content 03

  • Lorentzstraat 10
  • 2665 JH Bleiswijk
  • Nederland