Skip to main content

Eerste paal voor nieuwbouw

Afgelopen vrijdag is de bouw gestart van de nieuwe locatie van de Voorwinden Groep. Na maanden van ontwerpen en tekenen was het eindelijk zo ver. Onder toeziend oog van een groot deel van de medewerkers en familie werd door Aad en zonen Kris en Maik met veel trots de officiële eerste paal de grond in geslagen.

Op nog geen 500 meter van de huidige locatie hebben de mannen op een mooi grondstuk van 9.500 m² een eigen ontwerp in kunnen tekenen en geheel naar eigen wensen in kunnen vullen. De plek is gekozen samen met buurman Havecon, waar de Voorwinden Groep ook mede-eigenaar van is.

Meer dan 30 jaar geleden begon Aad Voorwinden ooit zelf met een glassnijder, hamer en een trap. En nu is het moment om samen met de nieuwe generatie Kris en Maik de volgende stap te maken op industrieterrein De Hoefslag. “Al enige tijd stond de mooie aanvulling op de planning,” aldus Aad, “maar toen we een geschikte huurder gevonden had voor ons huidige pand, kwam alles in een stroomversnelling.”

Voorwinden Groep Eerste Paal 01

“Het is ook niet geheel vreemd dat er aan een andere plek gedacht moest gaan worden wanneer we de groei zien van ons bedrijf,” zegt Maik. “Er zijn inmiddels 120 machines bij de groep welke zo af en toe even langs de zaak moeten voor wat onderhoud, opslag of weer schoon gemaakt moeten worden waar we een mooie nieuwe wasplaats voor gaan bouwen! Ook de 40 auto’s moeten we wel ergens kwijt blijven kunnen. De kantine is ingericht om de 100 medewerkers op te vangen en hier de thuisbasis te geven.”

Het nieuwe pand wordt in dezelfde stijl en met dezelfde bouwers gebouwd als de loods van Havecon. Zo zijn en blijven beide bedrijven letterlijk en figuurlijk aan elkaar verbonden!

 

  • Lorentzstraat 10
  • 2665 JH Bleiswijk
  • Nederland