Skip to main content

wij bouwen kassen

... en dat doen we goed & snel.

Welkom bij de
Voorwinden Groep

Voorwinden Groep B.V. is een van de grotere kassenbouw-onderaannemers die Nederland rijk is. Het machinepark van de Bleiswijkse aannemer bestaat uit ca. 125 op de kassenbouw aangepaste fundatie-, bouw- en beglaasmachines, waarvan er zo'n 50 permanent in Noord-Amerika staan. Door de eigen transportafdeling, worden deze machines bovendien door Voorwinden zelf op de werkplek afgeleverd. In combinatie met de vakbekwame medewerkers van Voorwinden, waarvan een groot deel al meer dan 20 jaar in dienst is, is dit een garantie voor succes. Het motto van de Voorwinden-mannen is dan ook: wat we afspreken, doen we goed!

De beschikking over zoveel goede machines en middelen betekent niet dat Voorwinden zich alleen op de grotere projecten richt. Ieder tuinbouwproject, klein of groot, in Nederland of ver daarbuiten, wordt met evenveel zorg, snelheid en kwaliteit opgeleverd.

DE VOORWINDEN GROEP:
KASSENBOUWERS MET KARAKTER!

waar wij bouwen

Onze kassenbouwers bouwen in binnen- en buitenland aan de meest hightech kassen en turnkey projecten .

vacatures

Altijd al willen werken in de kassenbouw? Bij de Voorwinden Groep zijn we regelmatig op zoek naar aanpakkers op verschillende functies om onze projecten nóg beter uit te voeren.  Ben jij een kassenbouwer met karakter? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer of stuur ons een open sollicitatie.

Facebook feed

Internationale ervaring

Onze projecten

De Voorwinden Groep werkt aan veel kassenbouwprojecten, die ons allemaal even waardevol zijn. Bekijk onze projecten waaraan we samen met Havecon hebben gewerkt.

De Voorwinden Groep: kassenbouwers met karakter!

  • Lorentzstraat 10
  • 2665 JH Bleiswijk
  • Nederland