Nieuws

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Officiële opening

Zaterdag 11 mei jl. opende De Voorwinden Groep, samen met Havecon, officieel het nieuwe pand aan de Lorentzstraat in Bleiswijk. Met 's middags een open dag voor iedereen die eens binnen wilde kijken bij een van Neerlands grootste onderaannemers in de kassenbouw en 's avonds een spetterend feest voor relaties, vrienden en familie. Het werd een geslaagde dag waar nog lang en vaak over werd nagepraat. Maar maandagochtend was het toch - heel fijn - weer business as usual en aan de slag voor de klant.

Lees verder

Klaar voor de toekomst!

Vorig jaar werd begonnen aan een wel heel bijzonder bouwproject: het nieuwe Voorwinden en Havecon pand in Bleiswijk! Op nog geen honderd meter van de oude locatie bouwden de mannen van Voorwinden een pracht van een pand met zeeën aan ruimte voor de machines, een werkplaats met bovenloopkraan en - voor het nog makkelijker schoonmaken van de machines - een dubbele spuitput onder een afdak. Maar ook binnen is de verandering groot.

Lees verder

Eerste paal voor nieuwbouw

Afgelopen vrijdag is de bouw gestart van de nieuwe locatie van de Voorwinden Groep. Na maanden van ontwerpen en tekenen was het eindelijk zo ver. Onder toeziend oog van een groot deel van de medewerkers en familie werd door Aad en zonen Kris en Maik met veel trots de officiële eerste paal de grond in geslagen.

Lees verder

  • Lorentzstraat 10
  • 2665 JH Bleiswijk
  • Nederland

Copyright © 2019 De Voorwinden Groep. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians