Skip to main content

Nieuws

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Voorwinden Groep onafhankelijk van externe energiebronnen

Naast de bij de bouw geïnstalleerde zonnepanelen, heeft Voorwinden nu ook geïnvesteerd in een waterpomp. Dit maakt het bedrijf volledig onafhankelijk van externe energiebronnen. "Het pand kan verwarmd worden met elektriciteit in plaats van gas en door het onlangs toegevoegde accupakket van Battiq, kunnen wij het hele jaar volledig draaien op  eigen opgewekte zonne-energie", vertelt Maik Voorwinden.

Lees het artikel "Kassenbouwer na investeringen: Volledig onafhankelijk van externe energiebronnen." op groentennieuws

Drie jubilarissen in zonnetje gezet

Vrijdag 19 april jl. hadden we bij de Voorwinden Groep maar liefst 3 jubilea om te vieren: Koos Meijndert is de achtste in de rij van mannen die al 25 jaar in dienst zijn en Ard Post en Fred van Hoeij zijn dat zelfs al 35 jaar! "Dit hebben we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan, we hebben de mannen wel even goed in het zonnetje gezet",  aldus Maik Voorwinden.

Lees het artikel op Groentennieuws over de drie jubilarissen

Voorwinden gaat samen met FBO

Na jaren als betrouwbare onderaannemer van kasverwarmingsinstallaties met de Voorwinden Groep te hebben samengewerkt, is eind 2023 door eigenaar Frans Olierook van FBO en Maik Voorwinden besloten de krachten te bundelen. "Wij werken al tientallen jaren samen met FBO", licht Voorwinden toe, "we hebben een soortgelijke bedrijfscultuur, hanteren dezelfde no-nonsense mentaliteit... Met een grotere capaciteit en slagkracht kunnen we nu nóg beter inspelen op de wensen van zowel onze nationale als internationale klanten", aldus Voorwinden. Voor klanten betekent het dat zij voor hun project, inclusief de verwarmingsinstallatie, één aanspreekpunt hebben.

Lees hier het artikel op groentennieuws.nl over de overname van FBO door de Voorwinden Groep.

  • Lorentzstraat 10
  • 2665 JH Bleiswijk
  • Nederland