Skip to main content

Nieuws

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

1430 zonnepanelen op ons dak

Na uitgebreid onderzoek naar niet alleen het type paneel, maar ook de installatie ervan ten opzichte van de zon, zijn de afgelopen weken 1430 zonnepanelen op het dak van ons bedrijfspand in Bleiswijk geplaatst. Met de aanleg van deze zonnepanelen kunnen de werkplaats, het kantoor en ook de elektrische bedrijfsauto’s van groene stroom worden voorzien. Veruit de meeste stroom zal echter teruggeleverd worden aan het net, waardoor er een hoop huishoudens in Bleiswijk van onze groene stroom gebruik kunnen maken.

Lees het artikel op Groentennieuws over de plaatsing van onze zonnepanelen

Officiële opening

Zaterdag 11 mei jl. opende De Voorwinden Groep, samen met Havecon, officieel het nieuwe pand aan de Lorentzstraat in Bleiswijk. Met 's middags een open dag voor iedereen die eens binnen wilde kijken bij een van Neerlands grootste onderaannemers in de kassenbouw en 's avonds een spetterend feest voor relaties, vrienden en familie. Het werd een geslaagde dag waar nog lang en vaak over werd nagepraat. Maar maandagochtend was het toch - heel fijn - weer business as usual en aan de slag voor de klant.

Lees verder

Klaar voor de toekomst!

Vorig jaar werd begonnen aan een wel heel bijzonder bouwproject: het nieuwe Voorwinden en Havecon pand in Bleiswijk! Op nog geen honderd meter van de oude locatie bouwden de mannen van Voorwinden een pracht van een pand met zeeën aan ruimte voor de machines, een werkplaats met bovenloopkraan en - voor het nog makkelijker schoonmaken van de machines - een dubbele spuitput onder een afdak. Maar ook binnen is de verandering groot.

Lees verder

  • Lorentzstraat 10
  • 2665 JH Bleiswijk
  • Nederland