Skip to main content

Over ons

Voorwinden groep


In 1987 zette Aad Voorwinden met een paar glassnijders, ladders, een sloof en een glashamer de stap en begon voor zichzelf. Een jaar later was de eerste werknemer een feit en tegenwoordig is Voorwinden Groep B.V. uitgegroeid tot een van de grootste onderaannemers in de kassenbouw.

Met dezelfde passie als Aad in 1987 runnen sinds 2017 zijn twee zonen Maik en Kris nu het bedrijf. Een bedrijf wat inmiddels uit meer dan 50 medewerkers bestaat. Het team van Voorwinden bestaat uit professionele medewerkers die al jaren bij het bedrijf werkzaam zijn. Hun ervaring en toewijding garanderen dat elk nieuw project van hoge kwaliteit is en volgens afspraak opgeleverd wordt.

Onze machines

De Voorwinden Groep had niet geweest wat het nu was zonder de mensen en de machines. Van het begin af aan is er door Voorwinden veel geïnvesteerd in de beste en modernste machines die er voor de kassenbouw zijn.

Wat we doen

Kassenbouwprojecten. Van heel klein tot heel groot. En van A tot Z. Want naast het bouwen en beglazen van kassen, zorgen wij ook voor de fundatie, graafwerk en installatie van de hemelwaterafvoer, de luchting, gevelen, deuren hangen etc. Kortom, wij realiseren het project van begin tot eind. 

Vacatures

Als je op zoek bent naar een uitdaging met een mooie toekomst in het vooruitzicht. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, je houdt van aanpakken en hebt geen probleem met werken in het buitenland, dan past Voorwindengroep helemaal bij jou.

Onze projecten

De Voorwinden Groep werkt aan veel kassenbouwprojecten, die ons allemaal even waardevol zijn. Bekijk onze projecten waaraan we samen met Havecon hebben gewerkt.

Voorwinden groep aan het werk

De Voorwinden Groep: kassenbouwers met karakter!

  • Lorentzstraat 10
  • 2665 JH Bleiswijk
  • Nederland