Skip to main content

Klaar voor de toekomst!

Vorig jaar werd begonnen aan een wel heel bijzonder bouwproject: het nieuwe Voorwinden en Havecon pand in Bleiswijk! Op nog geen honderd meter van de oude locatie bouwden de mannen van Voorwinden een pracht van een pand met zeeën aan ruimte voor de machines, een werkplaats met bovenloopkraan en - voor het nog makkelijker schoonmaken van de machines - een dubbele spuitput onder een afdak. Maar ook binnen is de verandering groot.

Voordwinden nieuwepand 2

Met oog op de toekomst zijn de kantine en kantoorruimtes zijn extra ruim opgezet én met een dak vol zonnepanelen is de Voorwinden Groep geheel zelfvoorzienend, met zelfs nog een teruglevering van 75% van de stroom  aan het net. De nauwe samenwerking met Havecon is door de aan elkaar grenzende panden nóg efficiënter geworden, waar de klant uiteindelijk de vruchten van plukt.

Naast Bleiswijk heeft Voorwinden ook in Canada aan een eigen pand gewerkt. In Blenheim is een loods van 2000m2 met kantoorruimte gebouwd om de lokale markt nog beter te kunnen bedienen. Door machines, mensen en materialen binnen bereik te hebben, kan de Voorwinden Groep ook in Noord Amerika snel schakelen en optimale service verlenen.

Voordwinden warehouseCanada 2  Voordwinden warehouseCanada 3

  • Lorentzstraat 10
  • 2665 JH Bleiswijk
  • Nederland